Laboratorium informatika dan komputer adalah salah satu laboratorium yang berada di Jurusan Teknik Elektro Universitas Brawijaya Malang. Terletak di lantai dua gedung B Jurusan Teknik Elektro. Laboratorium ini terasa nyaman untuk beraktifitas bagi para anggota yang terdiri dari dosen, laboran, dan mahasiswa.

Sesuai dengan misi dan visi institusi, Laboratorium melakukan kegiatan yang berbasis pada praktikum, penelitian dan pelatihan untuk mendukung kegiatan akademik di Jurusan Teknik Elektro pada tingkat strata-1.

Penelitian dasar dan terapan akan terus ditingkatkan untuk menjadikan laboratorium sebagai pusat kegiatan pengembangan informatika dan komputer.Laboratory informatics and computer is one of the laboratories in the Department of Electrical Engineering Brawijaya University of Malang. Located on the second floor of Building B Electrical Engineering Department. This laboratory is comfortable for activities for members consisting of faculty, laboratory assistants, and students.

In accordance with the mission and vision of the institution, laboratory activities based on lab work, research and training to support the academic activities in the Department of Electrical Engineering at the undergraduate level-1.

Basic and applied research will continue to be improved to make the lab as a center for the development of informatics and computer activities.